Nu är Arbetslöshetsrapport 2012 här

Ordförklaringar

377 500 arbetslösa personer, 5 miljoner i arbetskraften och en genomsnittlig arbetslöshetslängd på 32 veckor. Så sammanfattar vi arbetsmarknadsåret 2011 i årets Arbetslöshetsrapport. I 22 tabeller och 33 diagram ger vi en bred och objektiv bild av arbetsmarknadsläget. Bland annat redovisar vi


• Sysselsättningsgraden
• Antal sysselsatta
• Antal och andel arbetslösa
• Öppet arbetslösa och med aktivitetsstöd
• Ungdomsarbetslösheten
• Långtidsarbetslösheten
• A-kassornas medlemsutveckling


Siffrorna är hämtade från SCB, Arbetsförmedlingen och Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen. För dig som är intresserad av arbetslöshet och behöver snabba siffror och fakta kan rapporten med fördel användas som en uppslagsbok.


Här kan du ladda ned rapporten. Om du vill använda diagrammen och tabellerna finns de också att hämta här.Vill du ha den tryckta versionen? Mejla oss på info@aea.se så skickar vi den.Kontaktpersoner:Annika Stenberg
annika.stenberg@aea.se
070-396 33 63


Alexandra Oljans Ahlin
alexandra.oljans.ahlin@aea.se
070-740 46 74

Uppdaterad: 28 november 2014
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!