Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Sök jobb i EU med betald resa och flyttbidrag - för dig som är 18-30 år

Ordförklaringar

Inom EU finns ett särskilt nätverk mellan arbetsförmedlingarna som heter Eures. Som ett led att bekämpa arbetslösheten bland unga kan arbetslösa EU-medborgare mellan 18-30 ansöka om bidrag till intervjuresa och flyttbidrag när man söker arbete eller ska flytta till arbete inom EU. Läs mer här.

Glöm inte att kontakta AEA Utland om du som arbetssökande funderar på att lämna landet för att söka eller påbörja arbete. Vi hjälper gärna till med information om reglerna kring arbetslöshetsförsäkring inom EU.

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 28 november 2014
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!