Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Fel ersättningsform vid programdeltagande?

Ordförklaringar

Arbetsförmedlingen har informerat om att vissa arbetssökande kan ha haft fel ersättningsform när de deltagit i program. De som undrar om de kan ha fått fel ersättning ska vända sig till Arbetsförmedlingen på 0771-416 416, alternativ 6 i tonvalsmenyn. Telefontiden är måndag-fredag klockan 8-16.30.

Arbetsförmedlingen kommer 19 maj att skicka brev med information till berörda personer. I de fall det blir aktuellt att utreda och rätta i ärenden kommer Akademikernas a-kassa att hjälpa våra medlemmar på de sätt som vi kan.

Läs mer här.

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 28 november 2014
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!