Mina sidor öppnar den 20 september - skaffa e-leg

Ordförklaringar

Internetkassan stängs ner och du kommer att fylla i dina kassakort i Mina sidor från och med lördagen den 20 september. Du kommer att logga in med e-legitimation, BankID eller mobilt BankID. Vi har samlat all information om införandet på www.aea.se/minasidor.

Logga in med e-legitimation, BankID eller mobilt BankID

Den största skillnaden är att ditt lösenord kommer att ersättas med e-legitimation. Kontakta din bank för att skaffa e-legitimation. Det finns olika typer av e-legitimation och du kommer att kunna logga in med alla tre varianter:

  • BankID - du loggar från din dator eller kort.
  • Mobilt BankID - du loggar in med hjälp av din mobiltelefon på alla datorer och mobila enheter
  • Inloggning via Telias e-legitimation

Läs mer om hur och var du skaffar e-legitimation, BankID och Mobilt BankID.

Skaffa mobilt BankID för att kunna logga in från alla datorer och mobila enheter

Om du inte har e-legitimation installerad på din dator så kan du logga in via mobilt BankID från din mobiltelefon. Kontakta din bank så ger de dig mer information om hur du gör för att skaffa mobilt BankID. Om du fyller i dina kassakort från en offentlig dator, till exempel på Arbetsförmedlingen, kan du signera dina kassakort med ett mobilt bankID.

Läs mer om hur och var du skaffar e-legitimation, BankID och Mobilt BankID.

Appen tas bort - Mina sidor är mobilanpassade

Tjänsten Mina sidor är mobilanpassad och du kommer inte att behöva ladda ner någon app för att kunna logga in.

Uppdaterad: 28 november 2014
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!