Har du fått ett meddelande i Mina sidor?

Ordförklaringar

Vi samlar all kommunikation i Mina sidor

Vi har skickat ut ett meddelande i Mina sidor till dig som varit inloggad de senaste sex månaderna. All vår kommunikation kommer från och med 1 juni att gå via Mina sidor. Mejla oss på info@aea.se om du även i fortsättningen vill ha dina brev i pappersform.

 

 

Du kan även läsa meddelandet här:

Från och med 1 juni kommer vi att skicka alla våra brev och meddelanden till dig direkt i Mina sidor. Det innebär att vår kommunikation med dig blir både enklare och snabbare. Om du av någon anledning skulle behöva en utskrift av ett brev eller beslut från oss så är det bara att kontakta oss på telefon 08-412 33 00 eller mejl info@aea.se så ordnar vi det.

Uppdaterad: 30 maj 2015
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!