Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Vi åker med Staden till Amerika

Ordförklaringar

I juni ger sig podcasten Staden av till USA för att spela in en serie avsnitt om stadspolitik, konflikter och utmaningar i fem nordamerikanska städer. Genom Baltimore, Savannah, Chicago, San Diego och Los Angeles ska podcasten söka den nordamerikanska stadens liv som det ser ut 2015, men också– som podcasten alltid gör – backa tillbaka in i historien för att förstå vad som format de här städerna, städer som i flera fall är städer som vi i Sverige möter i fiktion och på nyhetsplats men utan att få en djupare förståelse för.

Vi på Akademikernas a-kassa är stolt sponsor till Stadens Amerika-resa. Följ med du också.

Lyssna på podcasten Staden

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 19 maj 2015
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!