Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Vi ringer om betalningar

Ordförklaringar

Vi ringer upp medlemmar som missat att betala sin avgift i tre månader. Detta gör vi för att vi vill att du ska behålla ditt medlemskap och fortsätta vara försäkrad. Vi ringer även medlemmar vars brev vi fått i retur.

Autogiro och e-faktura är säkrast

De säkraste betalningsalternativen för dig, oss och miljön är autogiro eller e-faktura. Välj vilket som passar dig bäst på www.aea.se/betalningar.

Varför a-kassa?

A-kassan är till för både dig som jobbar och dig som inte gör det just nu. Skulle du bli arbetslös kan du få ersättning. Att vara med gör att du kan vara flexibel på arbetsmarknaden. Vill du byta jobb eller flytta ska du våga göra det. Du ska kunna starta ett företag och om det inte fungerar kunna få ersättning. Blir du av med jobbet ska du inte behöva gå från hus och hem. A-kassan betyder trygghet för både individ och samhälle.

Läs mer på www.aea.se/därför

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 12 december 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg