Akademikernas a-kassa informerar nr 4, 2016

Ordförklaringar

Vill se förändring

Göran Arrius, ordförande i Saco och Akademikernas a-kassa, vill se en förändring av hur invandrade akademiker tas emot. Målet måste vara att snabbare slussa ut dem till arbeten de har utbildning för menar han.

Läs hela numret här

Nytt arbetsmarknadsmagasin från oss

I 15 år har vi skickat ut Akademikernas informerar. Det har varit ett uppskattat och effektivt sätt att nå ut med information till medlemmar och andra intresserade. Men nu är det dags för oss att gå vidare. Med start nästa halvår kan vi erbjuda alla medlemmar att gratis få vårt nya magasin A-liv hemskickat via e-post. Med inriktning på nyheter och reportage från arbetslivet vill vi ge liv åt det som är vardag för de flesta av oss, jobbet. Håll dig informerad, anmäl dig som epostprenumerant på www.aea.se/aliv.

 

Uppdaterad: 12 december 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!