Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Månadsrapport december 2017

Ordförklaringar

Förra året betalade Akademikernas a-kassa totalt ut drygt 1 miljard 192 miljoner kronor i arbetslöshetsersättning till våra arbetslösa medlemmar. Det är en minskning jämfört med 2016 då summan av utbetald ersättning var drygt 1 miljard 239 miljoner kronor. Under 2017 var det knappt 20 000 unika ersättningstagare. Det innebär i genomsnitt drygt 60 000 kronor per arbetslös medlem, vilket motsvarar drygt 80 ersättningsdagar.

Bifogad fil: manadsrapport_dec_2017

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 1 februari 2018
Sidansvarig: Annika Stenberg