Nyheter i Mina sidor

Ordförklaringar
Kvinna framför dator

Du kan få ersättning en gång i veckan, fylla i din ansökan och ladda upp dina dokument i den nya versionen.

Flera nyheter i Mina sidor

För att det ska bli enklare för dig att söka a-kassa kommer du att kunna göra mer i Mina sidor än vad du kan i dag. Här är ett par nyheter:

  • Tidrapportera och få din utbetalning en gång i veckan. Tidrapporten kallades tidigare kassakort och du behövde vänta två veckor för att fylla i dem.
  • Ladda upp dina dokument. Du kommer att kunna ladda upp dina dokument i inloggat läge, istället för i dag på vår vanliga (men säkra!) sajt.
  • Fler formulär. Det kommer att finnas fler formulär och du kommer att få en checklista om det är något mer vi behöver beroende på vad du svarar.
  • Be din arbetsgivare om ett intyg. Du kan via Mina sidor be din arbetsgivare fylla i ditt arbetsgivarintyg digitalt.

Mina sidor har samma webbadress aea.se/minasidor. Har du sparat en gammal länk kan du behöva uppdatera den.

Tidsrapportering i Mina sidor

Liten lathund

Klicka här för att öppna lathunden som pdf

Så rapporterar du din tid

Om du inte kan använda Mina sidor

Om du har tekniska problem Om ditt bankid inte fungerar eller om du har andra tekniska problem kan du få hjälp på sidorna FAQ Mina sidor.

FAQ öppnas i nytt fönster

Om du har skyddad identitet Har du bankid kan du använda våra tjänster. Du kan också ringa oss och bli kopplad direkt till en sekretesshandläggare.

Om du inte kan eller vill använda webbtjänsten Du kan antingen använda våra formulär utan bankid eller söka ersättning muntligen. Ring oss så hjälper vi dig.

Formulär utan bankid

Kontakta oss

Har du inte bankid? Vill du hellre fylla i på papper? Kontakta oss på 08-412 33 00 eller mejla info@aea.se så hjälper vi dig.

Uppdaterad: 22 november 2017
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!