Jobba hos oss

Ordförklaringar

Kul att du vill jobba hos oss! För oss på Akademikernas a-kassa är det viktigast att hjälpa människor att bli medlemmar och hjälpa dem att få ersättning om de blir arbetslösa. Och servicen ska vara riktigt bra med tydliga besked och goda bemötanden.

Vi är Sveriges största a-kassa med drygt 700 000 medlemmar. På kontoret som ligger i Stockholm arbetar cirka 120 personer med att ge Sveriges akademiker ekonomisk trygghet vid arbetslöshet. Vi tycker att det är viktigt med tillgänglighet, personlig service och goda bemötanden och vi arbetar efter ledorden ledarskap, ansvar, tydlighet, respekt och glädje. Hos oss har alla människor lika värde och vi ska se till att alla medlemmar får bästa hjälp genom att bemöta olika människor olika- det  vill säga att vi anpassar den service vi ger utifrån behoven.

Att vara med i a-kassan ska vara en självklarhet för alla akademiker

Vi vill att medlemmarna ska vara nöjda med medlemskapet hos oss eftersom det är för dem vi finns till som organisation. Genom effektiva arbetssätt och genom att alltid ha medlemmens behov i fokus spelar vi en viktig roll för de arbetslösa. Kontakterna med oss ska aldrig vara ett hinder i ansträngningarna att hitta ett nytt arbete. Vår ambition är att vara den bästa a-kassan och att ge varje medlem trygghet i förändring.

Fler och nöjdare medlemmar är våra mål

Vi tror att a-kassan är viktig vid omställning, både för individernas trygghet och för att samhället ska fungera bra. Vi som arbetar här är små kugghjul i maskineriet som håller ihop samhället. Därför är våra viktigaste mål:

  • Nöjda medlemmar
  • Positiv medlemsutveckling

Lediga tjänster

Vi söker informationssäkerhetssamordnare

Följ oss på Facebook så att du inte missar nästa lediga jobb.

Uppdaterad: 23 maj 2019
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!