Är du Sveriges trevligaste byråkrat?

Ordförklaringar

Sveriges största a-kassa växer och därför behöver vi dig! Vi vill ge våra medlemmar den bästa servicen när det kommer till tydliga besked, trevligt bemötande och korrekta beslut. För att även i framtiden vara den självklara a-kassan för alla akademiker utvecklar vi löpande service och arbetssätt.

Vi söker engagerade handläggare

Våra handläggare informerar och hjälper till med ansökningar, och utreder och fattar beslut om arbetslöshetsersättning. För att kunna göra ett riktigt bra jobb bör du hålla med oss om att

  • alla som yrkesarbetar borde vara med i a-kassan
  • lika ärenden ska behandlas lika och att alla har rätt att få ett gott bemötande
  • det ska vara lätt att få kontakt med oss och att få den vägledning man behöver

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du informerar om rättigheter och skyldigheter för de arbetslösa, och vägleder i hur man söker arbetslöshetsersättning. Kontakterna sker framför allt via telefon, mejl och andra digitala kanaler. Du ska också hämta in underlag, göra beräkningar och fatta beslut. Du arbetar självständigt med dina uppgifter men ingår också i ett team där ni har gemensamt ansvar för att gruppen når sina mål.

Dina kvalifikationer

För att klara jobbet ska du

  • ha akademisk utbildning eller relevant erfarenhet från handläggningsarbete, gärna från a-kassa eller försäkringsbolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat kundtjänstarbete
  • vara tydlig i din kommunikation och uttrycka dig väl i tal och skrift
  • ha goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare språk

Som person är du ansvarstagande, engagerad och effektiv, och du känner dig bekväm med att ge utmärkt service. Du förstår värdet av ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar därför gärna med dina idéer och erfarenheter.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Start enligt överenskommelse.

Ansökan

Mejla ansökan bestående av personligt brev och CV till rekrytering@aea.se och ange "Handläggare försäkring höst 2017" i ämnesraden. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 oktober 2017.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Lars Molin08-412 33 60 eller lars.molin@aea.se. Facklig representant är Kee Frost Kotti. Hon nås på 08-412 33 67.

Välkommen med din ansökan!

Uppdaterad: 11 oktober 2017
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!