Hej!

Hjälp oss att bli bättre genom att svara på ett par frågor om vår sajt. Det tar bara någon minut.

Vänliga hälsningar

Akademikernas a-kassa.

Ordförklaringar

Är du Sveriges trevligaste byråkrat?

Handläggare på Akademikernas a-kassa

Sveriges största a-kassa växer och därför behöver vi dig! Vi vill ge våra medlemmar den bästa servicen när det kommer till tydliga besked, trevligt bemötande och korrekta beslut. För att även i framtiden vara den självklara a-kassan för alla akademiker utvecklar vi löpande service och arbetssätt.

Vi söker engagerade handläggare

Våra handläggare informerar och hjälper till med ansökningar, och utreder och fattar beslut om arbetslöshetsersättning. För att kunna göra ett riktigt bra jobb bör du hålla med oss om att

  • alla som yrkesarbetar borde vara med i a-kassan
  • lika ärenden ska behandlas lika och att alla har rätt att få ett gott bemötande
  • det ska vara lätt att få kontakt med oss och att få den vägledning man behöver

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du informerar om rättigheter och skyldigheter för de arbetslösa, och vägleder i hur man söker arbetslöshetsersättning. Kontakterna sker framför allt via telefon och mejl. Du ska också hämta in underlag, göra beräkningar och fatta beslut. Du arbetar självständigt med dina uppgifter men ingår också i ett team där ni har gemensamt ansvar för att gruppen når sina mål.

Dina kvalifikationer

För att klara jobbet ska du

  • ha akademisk utbildning eller relevant erfarenhet från handläggningsarbete, gärna från a-kassa eller försäkringsbolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat kundtjänstarbete
  • vara tydlig i din kommunikation och uttrycka dig väl i tal och skrift
  • ha goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare språk

Som person är du ansvarstagande, engagerad och effektiv, och du känner dig bekväm med att ge utmärkt service. Du förstår värdet av ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar därför gärna med dina idéer och erfarenheter.

Om tjänsten

  • Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning på vårt kansli i centrala Stockholm
    Sista ansökningsdag 28 oktober. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Mejla ansökan till rekrytering@aea.se och ange ”Handläggare 2016” i ämnesraden. Bifoga ett personligt brev och CV. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Lars Molin, på 08-412 33 60 eller lars.molin@aea.se. Facklig representant är Nora Hemmingsson. Hon nås på 08-562 504 12.

Välkommen med din ansökan!

 

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 30 september 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg