Söka ersättning/tidrapportera Se dina uppgifter/inbetalningar

Vill du medverka till engagemang, trivsel och goda arbetsresultat?

Ordförklaringar
Chef för försäkringsavdelningen

Akademikernas a-kassa är Sveriges största a-kassa med drygt 700 000 medlemmar. Vi är cirka 120 anställda som arbetar med att ge yrkesverksamma akademiker ekonomisk trygghet och bästa service vid arbetslöshet.

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla arbetsmetoder och service på Akademikernas a-kassa. I rollen som avdelningschef för försäkringsavdelning, med ca 85 anställda, har du ansvar för handläggningstider och kvalitet i handläggningsarbetet. Du arbetar tillsammans med fem sektionschefer som du också har personalansvar för.

Du ingår i ledningsgruppen där du är med och fattar de strategiska beslut som ska leda till en framgångsrik framtid för Akademikernas a-kassa. Det betyder att en stor del av ditt arbete tar sikte på att skapa förutsättningar för utveckling och effektiv samverkan med syfte att leverera handläggning och rådgivning med hög kvalitet och gott bemötande.

Din bakgrund och kompetens

Du har förmåga att vara tydlig och skapa riktning och engagemang. Du värdesätter samarbete och vet hur man skapar ett gott arbetsklimat. Du kan prioritera, delegera och har mod att fatta beslut. Självklart delar du vår värdegrund som innebär att ta ansvar, vara tydlig, visa respekt och arbeta med ett coachande ledarskap där humor är ett viktigt verktyg.

Dina personliga erfarenheter och förmågor är viktiga och vi värdesätter om du har

  • relevant utbildning och chefserfarenhet
  • intresse för att leda och utveckla människor
  • känsla för kvalitet, service och intresse för strategiska lösningar
  • kännedom om vår eller liknande verksamhet och erfarenhet av handläggningsarbete.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senaste den 23 januari 2018 till katarina.bengtson.ekstrom@aea.se märkt "Avdelningschef". Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kassaföreståndare Katarina Bengtson Ekström på 070-615 72 82. Facklig representant är Kee Frost Kotti, 08-412 33 67.

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 10 januari 2018
Sidansvarig: Annika Stenberg