Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Vill du ge bästa service på Sveriges största a-kassa?

Ordförklaringar
Handläggare på Akademikernas a-kassa

Akademikernas a-kassa växer och därför behöver vi dig! Vi vill vara den självklara a-kassan för alla akademiker och därför utvecklar vi löpande service och arbetssätt. Våra ledord är ledarskap, ansvar, tydlighet, respekt och humor.

Vi söker engagerade handläggare

Våra handläggare hjälper de arbetslösa att ansöka om ersättning och utreder och fattar beslut när ansökan kommit in. För att kunna göra ett bra jobb bör du hålla med om att

  • alla som yrkesarbetar borde vara med i a-kassan
  • lika ärenden ska behandlas lika och att alla har rätt att få ett gott bemötande
  • det ska vara lätt att få kontakt med oss och att få den information man behöver

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du fattar beslut, hämtar in underlag och gör beräkningar. Du ska informera de arbetslösa om deras rättigheter och skyldigheter och vägleda i hur man söker arbetslöshetsersättning. Arbetet innebär också kontakt med arbetsgivare och myndigheter. Kontakterna sker framför allt via telefon, mejl och andra digitala kanaler. Du arbetar självständigt med dina uppgifter men ingår i ett team där ni har gemensamt ansvar för att gruppen når sina mål.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har akademisk utbildning eller relevant erfarenhet från handläggningsarbete, gärna från a-kassa eller liknande verksamhet
  • är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig väl i tal och skrift
  • har goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare språk

Som person är du ansvarstagande, engagerad och effektiv, och du har lätt för att fatta beslut och trivs med att ge service. Du förstår värdet av ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar gärna med dina idéer och erfarenheter.

Du erbjuds

Vi söker nu två handläggare för tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

Vi söker också två vikarier för tiden 3 april 2018 till och med april 2019 respektive januari 2020, med möjlighet till förlängning. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Start den 3 april 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Mejla ditt personliga brev och CV till rekrytering@aea.se och ange "Handläggare 2018" i ämnesraden. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 23 februari 2018.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att ringa sektionscheferna Philip Forsell på 08-562 504 63 eller Seija Börgesson på 08-412 33 66 eller mejla dem på philip.forsell@aea.se eller seija.borgesson@aea.se. Facklig representant är Kee Frost Kotti, 08-412 33 67.

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 2 februari 2018
Sidansvarig: Annika Stenberg