Är du en stjärna på service och vill jobba på Sveriges största a-kassa?

Ordförklaringar
Handläggare till medlemsservice

Akademikernas a-kassa är Sveriges största a-kassa. Vi vill vara den självklara a-kassan för alla akademiker och därför är det viktigt för oss att vara tillgängliga, ge personlig service och ett gott bemötande.

Vi söker handläggare till vår medlemsservice

Som handläggare i medlemsservice hjälper du våra medlemmar i ansökningsprocessen genom att via telefon, mejl och andra kanaler informera om arbetslöshetsförsäkringen och a-kassan i stort. Att vägleda våra medlemmar i de digitala tjänster som vi erbjuder är också ett viktigt inslag i arbetet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som

  • tycker om att informera och ge service via telefon och mejl
  • kan uttrycka dig trevligt och tydligt i både tal och skrift
  • kan arbeta självständigt
  • har goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare språk
  • har god system- och datorvana
  • har erfarenhet av att arbeta med kundservice

Som person är du ansvarstagande, engagerad och effektiv, och du trivs med att ge utmärkt service. Du förstår värdet av ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar därför gärna med dina idéer och erfarenheter.

Du erbjuds

Visstidsanställning under perioden 15 juni till 17 augusti 2018.

Ansökan

Mejla ditt personliga brev och CV till sommar@aea.se och ange "Handläggare till medlemsservice 2018" i ämnesraden. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2 mars 2018.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att ringa sektionscheferna Philip Forsell på 08-562 504 63 eller Marie Neffler på 08-412 33 68 eller mejla dem på philip.forsell@aea.se eller marie.neffler@aea.se. Facklig representant är Kee Frost Kotti, 08-412 33 67.

Uppdaterad: 14 februari 2018
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!