Hej!

Hjälp oss att bli bättre genom att svara på ett par frågor om vår sajt. Det tar bara någon minut.

Vänliga hälsningar

Akademikernas a-kassa.

Ordförklaringar

Medlemsundersökningar

För att ta reda på vad du som medlem tycker om oss och om vår service och för att vi ska satsa på rätt typ av utveckling, genomför vi löpande olika typer av undersökningar. Ibland genomför vi undersökningarna själva, ibland köper vi tjänster från intervju- och undersökningsföretag. Det är alltid frivilligt att delta i undersökningarna och i all hantering följer vi givetvis sekretessbestämmelser och Pul.

Telefonintervjuer

Varje månad får 50 personer som nyligen varit i kontakt med oss med anledning av sin ansökan om arbetslöshetsersättning svara på frågor om kvalitet och bemötande.
Vartannat år får 200 personer som nyligen varit i kontakt med oss med anledning av sin ansökan om arbetslöshetsersättning svara på frågor om kvalitet och bemötande.
Det händer att vi genomför telefonenkäter bland personer som nyligen blivit medlemmar i Akademikernas a-kassa.

Webbundersökningar

Flera gånger per år har vi webbenkäter på vår hemsida.
Det händer att vi köper in oss på intervjubolags mejlenkäter.

Fokusgrupper

Ibland bjuder vi in medlemmar för att diskutera med oss i grupper kring särskilt angelägna frågor.

Spontana synpunkter

Det finns också möjlighet att lämna synpunkter i ”Tyck till-funktionen” på vår hemsida och till vår reklamationsombudsman reko@aea.se.

Tyck till


Vi på webbredaktion läser alla kommentarer och de är till stor hjälp i vårt förbättringsarbete. Dina kommentarer publiceras inte på sidan. Du kommer inte att få svar på din kommentar.

Tipsa en vän

Uppdaterad: 5 februari 2015
Sidansvarig: Annika Stenberg