Mina sidor: sök ersättning Medlemsportalen: ditt medlemskap Stäng

Tidrapportera

 • Jag är sjuk

  Svar: Du ska bocka i sjukpenning och söka ersättning från Försäkringskassan. Är du sjukskriven en längre tid ska du kontakta arbetsförmedlingen. När du är sjuk har du inte rätt till ersättning från a-kassan.

  Du som har sjuk- eller aktivitetsersättning ska inte fylla i det på tidrapporten. Du ska däremot ha ett sänkt utbud och även normalarbetstid. Ring oss för mer information på 08-412 33 00.

  2 av 4 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Min anställning började en röd dag

  Svar: Du ska fylla i arbete även på den röda dagen.

  Exempel: Lilly börjar sin heltidsanställning onsdagen den 1 maj. På tidrapporten fyller hon i arbetslös måndag och tisdag. Onsdag, torsdag och fredag fyller hon i arbete. Lördag och söndag ska Lilly fylla i arbetslös. Detta måste hon göra för att kunna få ut ersättningen för måndag och tisdag.

  3 av 8 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Jag är hemma med sjukt barn

  Svar: När du är hemma med sjukt barn fyller du i föräldrapenning på tidrapporten och anmäler och ansöker om tillfällig föräldrapenning hos Försäkringskassan.

  18 av 23 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Jag jobbar extra och får timlön

  Svar: Tidrapportera de timmar du arbetar per dag. Tänk på att även fylla i arbete om du jobbar på kvällar, nätter och helger. Fyll i arbetslös de dagar du är helt arbetslös.

  Mer om timarbete

  35 av 45 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Jag arbetar deltid med månadslön

  Svar: Du ska fylla i din sysselsättningsgrad, har du till exempel en månadslön på 50 % anger du det. Skulle du jobba extra timmar utöver din månadslön fyller du i det per dag.

  Exempel: Sara jobbar 50 procent på deltid och har månadslön. Hon fyller då i 50 procent i rutan för sysselsättningsgrad. En tisdag jobbar hon 2 timmars övertid. Då fyller hon både i sysselsättningsgraden 50 procent och 2 timmars arbete på tisdagen.

  Mer om arbete

  28 av 54 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Jag har börjat arbeta heltid mitt i veckan

  Svar: Du fyller i 8 timmars arbete från och med den dagen du börjar arbeta heltid. Du fyller i Kan inte ta arbete lördag och söndag (förutsatt att du inte arbetar då).

  Mer om arbete

  29 av 37 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej

 • Jag har aktivitetsstöd via arbetsförmedlingen

  Svar: Fyll i att du inte kan ta arbete på tidrapporten i Mina sidor. Började du mitt i en vecka fyller du i arbetslös lördag och söndag.

  50 av 92 personer tyckte att de fick svar på sin fråga

  Fick du svar på din fråga? Ja Nej